7 jaar Studio Thoés! Wat leuk dat je dit mee komt vieren 🙂

Een overzicht van alle acties kun je op deze pagina vinden. Er komen op 20 april 2024 zeven acties online, vanaf 8.00 uur elke twee uur een nieuwe actie.

ACTIE 1/7

Goedemorgen! 🥳 We beginnen deze feestdag vandaag meteen met een leuk cadeautje!

Bij besteding vanaf €20,00 in de webshop ontvang je dit weekend namelijk een verrassing t.w.v. in totaal €11,00 bij je bestelling. Deze actie is geldig tot en met zondag 21 april 23:59 uur.

Let op: dit is exclusief verzendkosten! Je hoeft hiervoor niks te doen, ik voeg dit automatisch toe aan je bestelling als je voor €20,00 euro aan items shopt. Leuke manier om je dag mee te beginnen toch? 😁

Om 10:00 uur komt de volgende actie (2/7) online!


ACTIE 2/7

Kiekeboe! 👀 Klanten uit Panningen en Peel en Maas opgelet! Ik speel vandaag verstoppertje met maar liefst 7 verrassingspakketjes! 🥳

Wie jarig is trakteert, dus ik ben deze ochtend al samen met Jill op pad geweest om in het centrum van Panningen verrassingen te verstoppen… Mocht je vandaag in de buurt zijn, dan houd zeker even je ogen open en laat me weten of je iets gevonden hebt!

Er zit natuurlijk ook een briefje bij met de vraag of de gelukkige vinders er een berichtje over willen plaatsen op social media. Mocht jij een pakketje gevonden hebben, stuur je me dan een berichtje of foto? 😄

Mocht je toevallig meerdere verrassingspakketjes zien, dan zou het fijn zijn als je er eentje kiest en de rest laat liggen voor andere mensen 😊 Bedankt!

(Hopelijk zijn ze relatief snel gevonden en kan het weer er niet al te veel invloed op uitoefenen! Ik heb ze in ieder geval goed verpakt, voor het geval dat!)

Om 12:00 uur komt de volgende actie (3/7 een winactie) online!


ACTIE 3/7

WINACTIE via Instagram en Facebook! 🥳 Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes! Daarom geef ik 7x €14,00 shoptegoed weg voor de webshop van Studio Thoés.

Wat je hiervoor moet doen? Simpel 😊 Reageer met 🥳🥳 onder het bericht op Instagram en/of Facebook en maak kans op het shoptegoed! Je mag natuurlijk ook altijd nog even erbij schrijven wat je er mee zou shoppen of iemand noemen die dit ook moet weten!

Je mag het bericht delen met vrienden/familie, een hartje geven of opslaan. Dat zou ik echt fantastisch vinden, maar het is geen vereiste om kans te maken. Je kunt meedoen tot dinsdag 23 april 2024, 23:59 uur. De 7 winnaars maak ik bekend op woensdag 24 april via social media. Er zal geloot worden uit alle reacties op Facebook én Instagram.

Om 14:00 uur komt de volgende actie (4/7) online! 


ACTIE 4/7

Verrassing! 🥳 Deze verrassingsbox is speciaal samengesteld om 7 jaar Studio Thoés met jou te vieren! Een box die bestaat uit 7 cadeautjes welke nog nooit in de webshop hebben gestaan en dus een grote verrassing zijn. OP = OP en er zijn maar een beperkt aantal boxen beschikbaar!

Wil je een klein beetje meer weten over de inhoud? Lees dan snel verder:

🔸 Er zit iets lekkers bij (want wat is een verjaardag zonder iets lekkers?!)

🔸 Ook iets leuks voor in huis kan natuurlijk niet ontbreken, 1 item in Studio Thoés stijl en 1 item van een andere kleine ondernemer

🔸 Als je me al langer kent, kan iets om jouw cadeautjes op te leuken ook niet ontbreken in deze box

🔸 Een gepersonaliseerd item voor jezelf maak ik speciaal op maat

🔸 Een leuk hebbedingetje voor jezelf zit erbij

🔸 En als laatste, het is weer tijd om naar buiten te gaan.. Ook hier is aan gedacht 

(Al deze cadeautjes zijn nieuw en zaten niet in de Adventskalender)

Durf jij deze verrassing voor jezelf of iemand anders te shoppen? Ik kan je beloven… Het is natuurlijk weer een feestje om uit te pakken! 🤩

Om 16:00 uur komt de volgende actie (5/7 een winactie) online!


ACTIE 5/7

Welkom nieuwe functie in de webshop! 🥳 Om de nieuwe functie in de webshop te vieren ontvang je vanaf vandaag automatisch 6 + 1 gratis op A6 kaarten in de webshop! Dit was iets dat ik al heel lang werkend wilde hebben en nu eindelijk geïntegreerd is. Yesss ❤

Voorwaarden: Deze actie is niet geldig op kaarten in de sale of op geldkaarten!

Om 18:00 uur komt de volgende actie (6/7) online!


ACTIE 6/7

Wat is er nu leuker dan soms even een gezellig achtergrondje te switchen op je telefoon of tablet? Via www.studiothoes.nl/blog kun je deze twee nieuwe achtergrondjes gemakkelijk opslaan en zo gebruiken op je eigen telefoon. Stuur je me een screenshot van je telefoon? Vind ik super leuk 🙂

Om 20:00 uur komt de laatste actie (7/7) online!


ACTIE 7/7

Daar is ie dan! De laatste actie van vandaag 🥳 Een weekplanner voor maar €0,77! Deze nieuwe weekplanner printable staat de komende week in de webshop voor deze symbolische prijs om het 7 jarig bestaan van Studio Thoés te vieren.

Je kunt er je weekplanning, to-do’s per dag of een maaltijdplanning op kwijt.. En het handige? Je print ‘m zelf uit in de hoeveelheid die jij wil. Beschikbaar in A4 of A5 formaat. Ik wil de collectie van printables de komende tijd uit gaan breiden, dus houd Studio Thoés goed in de gaten!

Voor nu wens ik je een hele fijne avond en wil ik je ontzettend bedanken voor al het enthousiasme op mijn feestdag vandaag! ❤ Ik ga even bijkomen van deze prachtige feestdag (en mijn telefoon opladen 😂 want, poeh… veel berichtjes!)

HEEEEEEEL VEEL LIEFS 🙂