Het kriebelt (ja, ook in mijn neus sinds dat goede weer) en we genieten volop van de Lente! We hebben een paar prachtige, zonnige dagen achter de rug en met het Paasweekend in het verschiet kon ik me niet inhouden om nog iets leuks te maken voor de Paasdagen. Ik maakte een gratis printable voor aan de Paastafel!

Van kinds af aan hebben we altijd gezellig een Paas-ontbijtje gegeten op Eerste en Tweede Paasdag.. En hoe leuk is het als je de tafel dit jaar super gezellig aan kunt kleden? Daarom maakte ik deze leuke placemat die je zelf gemakkelijk uit kunt printen!

Wil jij jouw Paastafel ook gezellig aankleden met de Studio Thoés Paas-placemat? Scroll dan snel naar onder voor de download!

Vorig jaar maakte ik trouwens ook nog deze leuke Paas-poster, super leuk om ergens in huis op te hangen aan bijvoorbeeld een klembord of met een leuke washi-tape! De gratis Paas-poster kun je hier vinden.

Heb je de printable gebruikt? 😀 Super leuk als je dit laat zien op social media d.m.v. een tag #studiothoes of noem @studiothoes in je bericht/story.

Na het downloaden van de PDF kun je het bestand opslaan of direct vanuit je browser printen 🙂 Het is een zwart-wit bestand, dus met een zwart-wit-printer kun je deze printable ook gewoon gebruiken!

Let op! Dit bestand is eigendom van Studio Thoés en is alleen voor persoonlijk gebruik.