Gratis nieuwe telefoonachtergrondjes!

Om 7 jaar Studio Thoés met jullie te vieren heb ik weer een aantal nieuwe achtergronden voor je telefoon gemaakt. Die kun je helemaal gratis opslaan en gebruiken op je telefoon!

Heb je één van de achtergrondjes gebruikt? Laat dit dan vooral zien op social media, in bijvoorbeeld je stories en tag @studiothoes of gebruik de hashtag #studiothoes . Dat vind ik echt super leuk om te zien 🙂

Hoe kun je de achtergrondjes zelf gebruiken voor jouw telefoon?
Simpel! Onderstaande afbeeldingen kun je opslaan door erop te klikken, je gaat dan naar een nieuw tabblad toe waar de afbeelding zich opent. Hier kun je dan lang drukken op de afbeelding. Er verschijnt dan vanzelf een optie ‘afbeelding opslaan’ of ‘afbeelding downloaden’ waarna je de afbeelding vanuit jouw opgeslagen foto’s als achtergrondafbeelding in kunt stellen.

Alle achtergronden (ook oude) deel ik daarnaast nog via Instragram, ze zijn daar te vinden in de highlight ‘achtergrondjes’. Zo kun je er heel gemakkelijk een screenshot van maken.

Let op! Iedere telefoon is anders en heeft andere instellingen. Dit is getest op een iPhone. Voor vragen mag je me altijd een berichtje sturen via de whatsapp-knop rechts onder in je scherm!

Veel plezier er mee! 🙂

Volg je Studio Thoés al op social media [Facebook, Instagram, Pinterest of TikTok]?

Daar deel ik dingen uit mijn dagelijkse leven als ondernemer, maar ook de leukste bestellingen en producten komen natuurlijk voorbij. Genoeg leuks om inspiratie op te doen dus!