Je hebt de andere gratis telefoonachtergrondjes van Studio Thoés misschien nog wel op jouw telefoon staan van de vorige keer. Het werd eens tijd om voor Kerst ook een aantal mooie achtergrondjes te maken. Zo tover je jouw telefoon zelfs om naar een prachtig kerstfeest!

De ontwerpen zijn geïnspireerd op bestaande ontwerpen van kerstkaartjes én een ontwerp van één van de gratis posters in de webshop.

Heb je één van de achtergrondjes gebruikt? Laat dit dan vooral zien op social media, in bijvoorbeeld je stories en tag @studiothoes of gebruik de hashtag #studiothoes . Dat vind ik echt super leuk om te zien 😀

Een item shoppen dat past bij jouw achtergrond? Shop dan hier nog snel jouw kerstkaartjes met goudfolie of download de gratis kerstposter alvast voor de feestdagen.

Hoe kun je de achtergrondjes zelf gebruiken voor jouw telefoon?
Simpel! Onderstaande afbeeldingen kun je opslaan door erop te klikken, je gaat dan naar een nieuw tabblad toe waar de afbeelding zich opent. Hier kun je dan lang drukken op de afbeelding. Er verschijnt dan vanzelf een optie ‘afbeelding opslaan’ of ‘afbeelding downloaden’ waarna je de afbeelding vanuit jouw opgeslagen foto’s als achtergrondafbeelding in kunt stellen.

Let op! Iedere telefoon is anders en heeft andere instellingen. Dit is getest op een iPhone en Google Pixel. Voor vragen mag je me altijd een berichtje sturen via de whatsapp-knop rechts onder in je scherm!