Green Friday 2021

Laten we samen van Black Friday > Green Friday maken

Een beetje laat, maar ik kwam het hele idee van Green Friday gisteravond pas tegen! Vanmorgen dus vroeg opgestaan en meteen een brainstorm gedaan.

𝚆𝚊𝚝 𝚐𝚊 𝚒𝚔 𝚍𝚘𝚎𝚗?
Ik tel alle bestellingen die van vrijdag 26 t/m maandag 29 november binnenkomen bij elkaar op en van elke bestelling (groot of klein) doneer ik €1,- om een boom te planten voor Trees for All. #greenfriday

Voor €10,- plant je één boom in Nederland en één boom in Vietnam. Dus bij 10 bestellingen worden er al 2 bomen geplant! En jij hoeft er dus eigenlijk niets voor te doen.. Alleen jouw bestelling in de webshop plaatsen t/m 29 november! Op dinsdag 30 november tel ik alles bij elkaar en maak ik de donatie. Zo kunnen we 1 december zien of het doel van 50.000 bomen bereikt is met alle ondernemers.

We maken van Black Friday dus gewoon een groen feestje! Zo helpen we de wereld een handje mee 💚
Doe jij ook mee? Hopelijk kunnen we samen een mooi aantal bomen planten!

Eindstand: € 75,-

Wil jij zelf een boom planten of op een andere manier meehelpen?

Wil jij ook bijdragen aan een groene en gezonde aarde? Je kunt Trees for All op allerlei manieren helpen. Plant bijvoorbeeld een boom of compenseer je CO2-uitstoot. Bekijk hier wat je allemaal kunt doen en help mee!

Studio Thoés en Green Friday

Bij Studio Thoés is het niet alleen Green Friday op 26 november, maar het hele jaar door probeer ik zoveel mogelijk mee te denken met milieuvriendelijke producten en manieren om het milieu te ontlasten. Ik gebruik voor iedere kaart in de collectie een gerecyclede envelop en alle opvulmaterialen en dozen die ik binnen krijg (van privé of zakelijke bestellingen) probeer ik zoveel mogelijk opnieuw te gebruiken. Qua producten kijk ik altijd naar de opties die er zijn. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de kaarten met gerecyclede envelop, gerecyclede balpennen of het babbelboekje, gemaakt van gerecycled papier.

Cadeau-inspiratie voor de feestdagen

Onderstaand een greep uit het Studio Thoés assortiment!

  • Foodie pakket voor de echte Foodie met een recepten-invulboek, een gerecyclede papieren balpen met quote en een weekmenu planner
  • Kerstkaarten met goudfolie, want hoe leuk is het om iemand te verrassen met een kaartje nu we zo veel binnen zijn?
  • Een gerecyclede papieren balpen met een mooie quote (meerdere varianten beschikbaar)
  • Het leukste invulboek om de grappigste uitspraken van jouw kleintje vast te leggen! Gemaakt van gerecycled papier. Ideaal als kraamcadeau of leuk voor de verjaardag van een kindje dat net begint met babbelen.

Voor meer inspiratie > volg Studio Thoés op FacebookPinterest of Instagram!