Eigen tassen van Studio Thoés

Zoals jullie weten ben ik een echte creatieveling en ben ik daarnaast een tikkeltje (oké soms wat meer dat een tikkeltje.. haha) eigenwijs! En ik wilde dus graag eigen tassen in de collectie van Studio Thoés.

Een tijdje terug zag ik ergens een mooie zwarte canvas tas, je weet wel.. Niet zo’n echte canvas-kleur, waarvan je soms niet weet of het officieel gelig is of dat het een oude tas was die ooit wit was, maar gewoon mooi zwart. Je kon er niet doorheen kijken en hij was gemakkelijk op te vouwen om mee te nemen in je handtas. Volg je me nog? haha! Ik dacht, dat wil ik ook! Alleen dan mét een leuke opdruk die perfect past bij Studio Thoés 🙂

Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging op zoek naar dit soort tassen, want het is natuurlijk wel belangrijk dat ze betaalbaar blijven (voor jullie én voor mij). Het heeft me een flinke zoektocht gekost, maar eindelijk kwam ik bij een mooie en stevige katoenen tas uit! Al was deze zonder bedrukking.. En bedrukking.. Daar betaalde je toch wel een flinke cent meer voor. Vooral als je op de voorkant een mooie quote wil hebben en op de achterkant je logo.

Na mijn plannen toevallig met mijn moeder gesproken te hebben, bleek zij gewoon een persapparaat thuis te hebben staan en was zij ook sinds kort begonnen met t-shirts en andere kledingstukken te bedrukken voor zichzelf en mijn zusje. Ja, die creatieve hobby’s heb ik dus niet van een vreemde 😉 Na dit gesprek heb ik dus besloten om zelf eens een test te wagen voor het bedrukken van de tassen. Een leuke bijkomstigheid: nu kan ik dus gezellig langs gaan bij mijn moeder om bij te kletsen én worden er tassen bedrukt. WIN-WIN

Testen, testen, testen!

De eerste test-tassen werden al snel gemaakt en ik heb er een paar mee gegeven aan mijn moeder en een vriendin, gewoon om te testen of de bedrukking ook echt goed blijft zitten en of ik dit in mijn webshop zou kunnen zetten.

Na een maand testen, dragen, opvouwen, uitvouwen en wassen waren ze goedgekeurd en zo zijn er nu dus vier leuke Studio Thoés ontwerpjes ontstaan. Helemaal door mijzelf bedrukt 🙂 Bekijk hier het filmpje hoe ik te werk ging tijdens het drukken van de tassen.

Neem je een kijkje in de webshop, je kunt alle vier de tassen daar vinden!

De tas is ontzettend leuk om cadeau te doen aan diegene die zo leuk is. Neem ‘m zelf mee op jouw shoprondje door de stad of het dorp! …Of wat dacht je van een dagje naar het strand met jouw zonnebrand, handdoek, slippers en zonnebril?

Het hengsel is lang genoeg om de tas makkelijk over je schouder te hangen.

Voor meer inspiratie > volg Studio Thoés op FacebookPinterest of Instagram!