Foto gemaakt door @carmen.fotografeert

Welkom en leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Ik begin met een stukje over mij en hoe ik ben begonnen met Studio Thoés.

Zoals je misschien wel al weet is mijn naam Kimmy en ben ik in april 2017 gestart met Studio Thoés. Na een MBO opleiding ‘Projectleider interieur & exterieur’ bij Sint Lucas in Boxtel ben ik in Tilburg gestart met een communicatie-opleiding bij Fontys. Het hele stukje creatief bezig zijn heeft altijd al mijn voorkeur gehad, dus toen ik erachter kwam dat creatieve communicatie mijn ding was, ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen perfecte combinatie!

Omdat ik altijd wel bezig was met tekenen en vormgeven, waren er direct een paar mensen die me vertelden dat ik mijn ontwerpen zou moeten verkopen. Haha.. Juist.. Ik wil best dingen verkopen, maar dan moet ik een eigen bedrijf starten… En hoe doe ik dat!?

Met flink wat hulp van Google en mijn vriend stapte ik op 13 april 2017 dus binnen bij de Kamer van Koophandel met mijn ondernemingsplan. Zenuwachtig dat ik was, trok ik mijn hele papierhandel uit mijn tas en tot mijn grote verbazing wilde die mevrouw helemaal niks zien van dat plan (zit je dan met je goede gedrag!). Ik moest even vertellen hoe ik het voor me ging zien en na een akkoord met wat krabbels zetten, stonden we zo weer buiten. Studio Thoés was gestart!

Zo gezegd, zo gedaan. Er moesten producten, een website, financiële overzichten en boekhouding (een dikke dankjewel voor mijn vriend, want ik HAAT -ja echt, haat- cijfers) komen. Tot nu toe heb ik alles helemaal in eigen hand kunnen houden. Ik heb de website helemaal zelf in elkaar gezet, het inpakken doe ik nog steeds lekker zelf en ook de producten zijn door mij ontworpen, van de leukste kaartjes tot de handigste planners. Daarnaast vul ik de boekhouding braaf zelf in (lang leve de formules in Excel), maar als het op rekenen en verrekenen aankomt, dan roep ik mijn vriend er toch wel even bij 🙂

Ik denk dat ik voor nu wel even genoeg over mezelf gekletst heb en hoe Studio Thoés ontstaan is. Mocht je toch nog een vraag voor me hebben, volg me dan vooral even op social media en stuur me daar een berichtje! Vind ik super leuk 🙂

Volg Studio Thoés op Instagram, Facebook of neem een kijkje op Pinterest!