Shop dit jaar de leukste Adventskalender van Studio Thoés

Yes, eindelijk is het zover! Een Adventskalender van Studio Thoés voor 2023

Vorig jaar wilde ik al zo graag een adventskalender lanceren… Maar met een baby onderweg die een uitgerekende datum op 11 december had, durfde ik dat toch niet zo goed aan. Wat als ze iets eerder geboren werd? Wie gaat dan allemaal die adventskalenders inpakken en versturen? Maar… Eind goed, al goed! Jill is geboren op 22 december 2022 (11 dagen later dan gepland.. haha) en dit jaar was weer een nieuwe kans voor mij om de adventskalender van Studio Thoés te lanceren.

Omdat ik het graag toegankelijk wil houden voor iedereen shop je adventskalenders in verschillende groottes, voor ieder budget dus.

Lees vooral verder als je meer informatie wil en aan het twijfelen bent over een adventskalender van Studio Thoés!


De grote traditionele adventskalender

Yes, we beginnen meteen met de klassieke adventskalender met 24 zakjes! Natuurlijk is het nog een grote verrassing wat alle cadeautjes zijn.. Maar alvast een klein voorproefje kan geen kwaad toch? Deze adventskalender bevat dus 24 cadeautjes, van klein tot groot. Zo kun je december meteen feestelijk beginnen door elke dag tot aan Kerst een zakje uit te pakken. De cadeaus passen helemaal bij Studio Thoés en bevatten natuurlijk ook veel (nieuwe) Studio Thoés producten.

Er zitten maar liefst 13 (!) cadeautjes in die (nog) niet in de webshop te verkrijgen zijn. Een aantal cadeaus worden eind november toegevoegd aan de webshop, maar een aantal zullen er nooit in te komen staan!

Bij het selecteren van de cadeautjes heb ik rekening gehouden met de datum waarop ze uitgepakt mogen worden. Zoals je weet heeft Studio Thoés ook erg veel materialen om mee in te pakken, denk aan washitape, zakjes, stickers en nog veel meer! Zo is de Adventskalender niet alleen super leuk, maar ook handig! Je kunt sommige items dus ook weer gebruiken om jouw (Kerst)cadeautjes nog sfeervoller mee in te pakken.

Dan is het natuurlijk alleen nog aan jou om geduldig te zijn en ook daadwerkelijk iedere dag een zakje te openen 😉

Adventskalender-groot-24-dagen-Kerst

Adventskalender – 24 dagen

Deze adventskalender bevat 24 cadeautjes en is vanaf 1 december elke dag te openen. Ik vond het bij het creëren van de adventskalender vooral heel erg belangrijk dat hij gevuld is met dingen die helemaal bij Studio Thoés passen, gepersonaliseerd én leuk om te krijgen of te geven! Er zitten veel handige cadeautjes bij en daarnaast ook nog items om jouw cadeaus nog leuker in te pakken. 

Prijs: € 69,95

Met een totale waarde van € 106,95


Een kleine adventskalender voor de kleine beurs

Een adventskalender met 24 cadeautjes is natuurlijk super leuk, maar niet voor iedereen haalbaar qua budget (december is immers al duur genoeg!). Daarom vond ik het ook mooi om een kleine adventskalender te lanceren. Zo kun je toch een aantal dagen voor Kerst leuke cadeautjes uitpakken, maar dan voor een heel vriendelijk budget.

Deze adventskalender [klein] bevat dus 12 zakjes met de leukste Studio Thoés cadeautjes. Je begint op 13 december met het openmaken van het eerste zakje en dit mag je volhouden tot 24 december, Kerstavond. Net als bij de grote adventskalender passen de cadeaus helemaal binnen het merk Studio Thoés en bevatten ze natuurlijk ook de leukste Studio Thoés producten.

Er zitten maar liefst 8 (!) cadeautjes in die (nog) niet in de webshop te verkrijgen zijn. Een aantal cadeautjes worden eind november toegevoegd aan de webshop, maar een aantal zullen er nooit in te komen staan!

Adventskalender-klein-12-dagen-Kerst

Adventskalender – 12 dagen

Deze adventskalender bevat 12 cadeautjes en is vanaf 13 december elke dag te openen. Ik vond het bij het creëren van de adventskalender vooral heel erg belangrijk dat hij gevuld is met dingen die helemaal bij Studio Thoés passen, gepersonaliseerd én leuk om te krijgen of te geven! Er zitten veel handige cadeautjes bij en daarnaast ook nog items om jouw cadeaus nog leuker in te pakken. 

Prijs: € 32,95

Met een totale waarde van € 53,95


Adventskalender DIY pakket

Ben jij een persoon die het hele jaar door al kleine cadeautjes verzameld voor de hele familie en wil je zelf aan de slag met een Adventskalender? Dan is dit Adventskalender DIY pakket leuk voor jou! Je kunt namelijk zelf jouw eigen adventskalender samenstellen, helemaal perfect passend voor jouw gezin.

Dit is natuurlijk een erg leuk idee voor als je kindjes hebt en zij ook niet kunnen wachten tot het Kerst is óf als je samen met partner alvast langzaam in de kerststemming wil komen dit jaar. Doe in elk zakje een kleinigheidje en maak het elke dag samen open tijdens een heerlijk koffie/thee momentje of ‘s avonds voor het slapen gaan.

Heb je nu werkelijk geen idee wat je in die zakjes moet doen? In deze blog heb ik 6 ideeën voor je klaar staan voor een doe-het-zelf adventskalender

Het Adventskalender DIY pakket bevat:

– Stickervel met nummer 1 t/m 24 in zwart/wit uitvoering
– 24 cadeauzakjes

– 7 x maat S [7 x 12,5 cm]
– 2 x maat M [13 x 16 cm]
– 8 x maat M [12,5 x 18,5 cm]
– 7x maat L [17,5 x 24,5 cm]
6 minikaartjes, 3 cadeaulabels en 15 stickers om mee te versieren
Optioneel: 25 houten wasknijpertjes van 4,5 cm lang (+ € 3,95)

Doe-het-zelf-DIY-adventskalender

Adventskalender – DIY – doe het zelf pakket

Met het DIY adventskalender pakket van Studio Thoés haal je alle 24 zakjes, nummer-stickers en leuke versieringen (zoals labels, stickers en minikaartjes) in huis. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de zakjes te vullen met leuke cadeautjes en ‘m op te hangen.

Prijs: € 14,95 – € 18,90