4 jaar geleden, in 2017 begon het grote Studio Thoés verhaal officieel! Ik was natuurlijk wel al een tijdje bezig met het ontwerpen van kaartjes.. Maar op 13 april 2017 stapte ik eindelijk de KvK in.. en ook snel weer uit, maar dan als ondernemer, SPANNEND!

Op de blogpagina ‘Over Studio Thoés’ lees je nog iets meer over mijn avontuur en wie ik nu eigenlijk ben! Ik ga je in deze blog namelijk meenemen naar een feestje! 😉

Omdat Studio Thoés jarig is, vier ik een klein feestje in de webshop! En jij bent uitgenodigd 😀

Naast de feest-acties, ben ik de afgelopen weken ook druk in de weer geweest met allerlei feestelijke producten, pakketten en acties.. En die wil ik hieronder dus graag aan je laten zien!

Natuurlijk is het de bedoeling dat je zelf ook feestjes kunt gaan maken met alle Studio Thoés items! Je pakt jouw cadeautje bijvoorbeeld in met cadeaupapier, versiert het met een sticker en een lintje. Daarbij kun je nog een bijpassend kaartje uitzoeken voor de ontvanger van het cadeau!

Ik ben me steeds verder aan het verdiepen in nieuwe producten om zo een feestje in je brievenbus te creëren. Zo zijn in april de eerste pennen en satijnen linten in de webshop verschenen en ben ik alweer druk bezig met nieuwe ontwerpen. Jullie waren er meteen zo enthousiast over namelijk!

Voor inspiratie en meer gezelligheid kun je me ook volgen op social media! Je kunt Studio Thoés vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. Kom je daar even hallo zeggen? Vind ik super leuk 😀