Moederdag

Een perfecte zondag om die powervrouw te eren die de wereld voor jou betekent! Misschien is het jouw eerste Moederdag of denk je dit jaar een klein beetje extra aan jouw (bonus)mama. Hoe dan ook.. Een lievigheidje heeft ze dit jaar toch wel verdient 😉

Zeg het met een kaartje

Natuurlijk is het dit jaar door de maatregelen misschien nog steeds lastig om die dikke knuffel te geven of vier je Moederdag zelfs wel via Facetime of op een andere digitale manier… Daarom kun je het altijd zeggen met een kaartje.

Jouw eerste Moederdag

Herinner je jouw eerste Moederdag nog? Misschien zit de kleine nog lekker veilig in je buik of ben je het afgelopen jaar trotse moeder geworden van een prachtige zoon of dochter. Dan is dit Moederdag dit jaar extra speciaal! ❤

Met het echoboekje van Studio Thoés kun je alle echofoto’s en andere foto’s gemakkelijk bewaren en erbij schrijven hoe de reis naar dat kleine lieve mensje geweest is.

Een cadeautje op afstand

Ben je van plan om een cadeautje op te sturen naar jouw liefste mama? Pak het dan leuk in met een lint, cadeaupapier en een mooie sticker. Er zit sinds kort zelfs een sticker in de collectie waar je zelf op kunt schrijven wanneer het cadeau geopend mag worden. Zo weet je zeker dat de verrassing op het juiste moment komt! Je shopt de sticker ‘Openmaken op’ hier.

Heb je nog een vraag? Of wil je graag een cadeautje versturen, maar weet je niet helemaal hoe? Neem dan gerust eens contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Let op! I.v.m. drukte bij PostNL kan het zijn dat een pakketje iets langer onderweg is. Bestel jouw items daarom op tijd!

Voor meer inspiratie > volg Studio Thoés op Facebook, Pinterest of Instagram!