C

Contact

H

Heb je een vraag, suggestie of wil je iets kwijt?

Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je mag natuurlijk ook altijd de groene Whatsapp-knop rechts onder aan deze pagina gebruiken of stuur me een berichtje via social media.

Liefs, Kimmy
Studio Thoés

Verstuur

Wij slaan jouw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

V

Veelgestelde vragen

Onderstaand kun je een aantal veelgestelde vragen vinden. Op de pagina ‘veelgestelde vragen’ kun je nog meer informatie vinden. Heb je toch een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met mij op via het bovenstaande contactformulier of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht.

Ik probeer je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

Studio Thoés streeft ernaar je bestelling binnen 1 – 2 werkdagen te verzenden.

Meestal gaat jouw bestelling dezelfde dag nog mee met de post als je vóór 15:00 uur hebt besteld. Het kan een enkele keer voorkomen dat een bestelling iets later verzonden zal worden, vandaar de 1 – 2 werkdagen. Als ZZP’er zonder personeel verzend ik alle bestellingen helemaal zelf en lever ik ze zo snel als dat mogelijk is af bij een PostNL Business Point.

Je kunt op www.studiothoes.nl gebruik maken van iDeal, PayPal, Klarna of Bancontact (België). Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij betalingen via iDeal, PayPal of Bancontact. Wil je achteraf betalen via Klarna? Dan betaal je bij orders onder € 35,- één euro transactiekosten. Bij een bestelling boven € 35,- kun je hier gratis gebruik van maken.

Jazeker! Het factuuradres en verzendadres zijn geheel apart van elkaar in te vullen. Als je bij het verzendadres het adres van de ontvanger invult, dan komt dat helemaal goed! Noem je in het opmerkingenvak ook de naam van de ontvanger? Dan kan ik de bestelling voor hem/haar personaliseren.

De verzendkosten worden automatisch berekend in je winkelmandje. De verzendkosten kunnen per item verschillen omdat een kaartje een ander gewicht heeft dan bijvoorbeeld een kalender. Alle verzendkosten zijn berekend aan de hand van de PostNL tarieven.

Bestellingen vanaf €35,- binnen Nederland worden gratis verzonden!

Voor verzenden van bestellingen binnen Nederland gelden de volgende tarieven:
– Brievenbus post (klein aantal lichte artikelen): €1,95 (zonder T&T)
– Brievenbus post (meerdere lichte artikelen): €2,95 (zonder T&T)
– Brievenbus pakket (normale artikelen): €3,95 (met T&T)
– Pakket (zware of meerdere artikelen): €6,95 (met T&T)

Voor verzenden van bestellingen naar België gelden de volgende tarieven:
– Pakket: €8,95 (met T&T)

Heb je bij jouw bestelling gekozen voor gratis afhalen in Panningen? Dan krijg je na jouw bestelling zo snel mogelijk een e-mail van mij om af te spreken wanneer je jouw bestelling af kunt komen halen. Er zijn geen vaste afhaalmomenten, ik probeer samen met jou tot een geschikte datum en tijd te komen.

S

Volg Studio Thoés op social media

Blijf op de hoogte van acties, laat je inspireren en volg mij in mijn dagelijkse werkzaamheden voor Studio Thoés.