S

Shop-inspiratie

De leukste categorieën, producten en inspiratie voor cadeautjes.
Voor jezelf, maar natuurlijk ook voor iemand anders 😉

M

Moederdag

Lang leve de liefste mama van de hele wereld! Op zoek naar een passend cadeau? Neem dan snel een kijkje voor wat meer inspiratie. Van een gepersonaliseerde borrelplank tot een mooie Moederdagbox om jouw liefste moeder/oma mee te verrassen.

Shop de Moederdagcollectie >
Kaarthouder-[groot]-hout-glazen-buisje
Kaarthouder mét foto en kaart (€16,25)

G

Geboorte

Jeej! Een miniversie van jullie twee. Er is een kleintje onderweg of misschien wel al geboren! In de webshop kun je voor beide gelegenheden leuke cadeautjes vinden. Of het nu gaat om een zwangerschapsaankondiging of juist een kleinigheidje voor de kersverse ouders..

Shop de geboorte collectie >

V

Voor iedere gelegenheid een cadeau

Een cadeau bedenken is soms lastig. Daarom heb ik verschillende categorieën toegevoegd aan de webshop, zodat je op thema kunt shoppen!

Ben je op zoek naar een cadeautje voor de juf of meester? Of misschien juist wel iets voor een (aanstaande) papa of mama… Via de collecties kun je lekker veel inspiratie op doen. Ook handig rond de feestdagen!

Cadeautip voor een pasgeboren baby

P

Papa & mama

Moederdag, vaderdag of misschien is er wel een baby op komst en worden vrienden voor het eerst papa en mama! In deze categorie zijn allerlei leuke cadeautjes, maar ook inpakmaterialen te vinden rondom dit thema. Denk aan geboortekaartjes, maar ook het schoolfotoboek voor de basisschool.

Shop voor papa & mama >
Kaarthouder rond met paperclip in goud- of zilverkleur

J

Juf / meester

Aan het einde van het schooljaar wil je de juf of meester vaak toch wel bedanken voor het mooie jaar. Binnen dit thema zijn er verschillende kleinigheidjes te vinden. Denk aan een mooi notitieblokje met een pen, tot aan een kaarthoudertje met een lief berichtje voor de juf of meester.

Shop voor de juf of meester >

V

Vriendin / collega

Ook een beste vriendin of collega verdient soms eens iets leuks. Gewoon om te zeggen dat je blij bent dat ze er zijn.

Dit kan een bedankje zijn, een hart onder de riem of gewoon iets leuks voor op een bureau.

Shop voor een vriendin of collega >

B

BESTSELLERS

Onderstaand kun je alle hardlopers van Studio Thoés vinden

C

Bekijk hier alle categorieën