S

Shop-inspiratie

De leukste categorieën, producten en inspiratie voor cadeautjes.
Voor jezelf, maar natuurlijk ook voor iemand anders 😉

V

Valentijn

Lang leve de liefde! Hartjes heb je (vind ik) nooit genoeg en het is altijd leuk om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt. Van kaartjes tot een mooie cadeautje voor degene die je zo lief hebt, je kunt het allemaal vinden in de webshop van Studio Thoés.

Kaartenset - Liefde
Kaartenset – Liefde (€15.75 – €9.95)

G

Geboorte

Jeej! Een miniversie van jullie twee. Er is een kleintje onderweg of misschien wel al geboren! In de webshop kun je voor beide gelegenheden leuke cadeautjes vinden. Of het nu gaat om een zwangerschapsaankondiging of juist een kleinigheidje voor de kersverse ouders..

V

Voor iedere gelegenheid een cadeau

Een cadeau bedenken is soms lastig. Daarom heb ik verschillende categorieën toegevoegd aan de webshop, zodat je op thema kunt shoppen!

Ben je op zoek naar een cadeautje voor de juf of meester? Of misschien juist wel iets voor een (aanstaande) papa of mama… Via de collecties kun je lekker veel inspiratie op doen. Ook handig rond de feestdagen!

Cadeautip voor een pasgeboren baby

P

Papa & mama

Moederdag, vaderdag of misschien is er wel een baby op komst en worden vrienden voor het eerst papa en mama! In deze categorie zijn allerlei leuke cadeautjes, maar ook inpakmaterialen te vinden rondom dit thema. Denk aan geboortekaartjes, maar ook het schoolfotoboek voor de basisschool.

Kaarthouder rond met paperclip in goud- of zilverkleur

J

Juf / meester

Aan het einde van het schooljaar wil je de juf of meester vaak toch wel bedanken voor het mooie jaar. Binnen dit thema zijn er verschillende kleinigheidjes te vinden. Denk aan een mooi notitieblokje met een pen, tot aan een kaarthoudertje met een lief berichtje voor de juf of meester.

V

Vriendin / collega

Ook een beste vriendin of collega verdient soms eens iets leuks. Gewoon om te zeggen dat je blij bent dat ze er zijn.

Dit kan een bedankje zijn, een hart onder de riem of gewoon iets leuks voor op een bureau.

B

BESTSELLERS

Onderstaand kun je alle hardlopers van Studio Thoés vinden

C

Bekijk hier alle categorieën