V

De leukste verkooppunten van Studio Thoés producten

Er zijn verschillende verkooppunten met Studio Thoés artikelen, zoals kaartjes, invulboeken, planners en meer te vinden door heel Nederland en België. In Limburg is er een conceptstore waar ik zelf de voorraad aanvul en waar ik een ontzettende leuke samenwerking mee heb. Deze winkel is te vinden in Weert.

Beekstraat 54, Weert – WarenHuis Conceptstore

In de meeste winkels is maar een deel van het assortiment van Studio Thoés te vinden. Er is immers een flinke collectie met meer dan 100 artikelen 😉 Mocht je op zoek zijn naar een specifiek product in een winkel, dan raad ik je aan eerst contact op te nemen met de winkel zelf of met mij.

Wil je graag die verzendkosten besparen en woon je in de buurt van Panningen (Limburg)? Dan kunnen bestellingen natuurlijk ook afgehaald worden bij mij thuis. Dit kun je aangeven tijdens het bestelproces. Ik zorg er dan voor dat we, na het plaatsen van jouw bestelling, samen tot een tijd en datum komen om de bestelling af te halen. Bestellingen boven €7,50 worden trouwens ook gratis thuisbezorgd in de plaatsen Panningen, Helden, Beringe en Egchel (Noord-Limburg).

V

Verkooppunt worden?

Verder worden producten van Studio Thoés ook verkocht via een wholesale platform, zoals OrderChamp. Het kan dus zijn dat je de kaartjes en andere producten ook tegenkomt in andere winkels in Nederland en misschien zelfs in België of Finland (de eerste bestelling naar Finland was in september 2021 een feit, super leuk!).

Lijkt het jou leuk om verkooppunt te worden van Studio Thoés of ken jij iemand die een super leuke winkel heeft waar de producten van Studio Thoés niet mogen ontbreken? Neem dan eens een kijkje de op de pagina voor wholesale. Hier kan een speciale inlog aangevraagd worden door ondernemers met een KvK.