V

Veelgestelde vragen

Onderstaand kun je een aantal veelgestelde vragen vinden. Heb je toch een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een e-mail of whatsapp-bericht.

Ik probeer je vraag binnen 24 uur te beantwoorden.

C

Inpakken & cadeautjes

Jazeker! Het factuuradres en verzendadres zijn geheel apart van elkaar in te vullen. Als je bij het verzendadres het adres van de ontvanger invult, dan komt dat helemaal goed! Noem je in het opmerkingenvak ook de naam van de ontvanger? Dan kan ik de bestelling voor hem/haar personaliseren.

Natuurlijk 🙂 Ik maak van elke bestelling een echt brievenbusfeestje! Laat mij in de opmerkingen (in het bestelproces) even weten dat het om een cadeautje gaat en noem hierbij dan eventueel ook nog de naam van de ontvanger. Dan personaliseer ik het voor hem of haar!

Dat kan! Je kunt het kaartje toevoegen aan jouw bestelling en bij de opmerkingen even laten weten welke tekst er op de achterkant van de kaart mag komen. Deze schrijf ik er dan namens jou op voor de ontvanger.

B

Betalen

Je kunt op www.studiothoes.nl gebruik maken van iDeal, PayPal, Klarna of Bancontact (België). Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij betalingen via iDeal, PayPal of Bancontact. Wil je achteraf betalen via Klarna? Dan betaal je bij orders onder € 35,- één euro transactiekosten. Bij een bestelling boven € 35,- kun je hier gratis gebruik van maken.

Er is in de webshop van Studio Thoés geen minimum orderbedrag.

V

Verzenden, verzendkosten en afhalen

De verzendkosten worden automatisch berekend in je winkelmandje. De verzendkosten kunnen per item verschillen omdat een kaartje een ander gewicht heeft dan bijvoorbeeld een kalender. Alle verzendkosten zijn berekend aan de hand van de PostNL tarieven.

Bestellingen vanaf €35,- binnen Nederland worden gratis verzonden!

Voor verzenden van bestellingen binnen Nederland gelden de volgende tarieven:
– Brievenbus pakket: €3,95 (met T&T)
– Pakket (zware, grote of meerdere artikelen): €5,95 (met T&T)

Voor verzenden van bestellingen naar België gelden de volgende tarieven:
– Pakket: €6,95 (met T&T)

Studio Thoés streeft ernaar je bestelling binnen 1 – 3 werkdagen te verzenden.

Heb je enige haast met jouw bestelling? Stuur me dan gerust een berichtje via Whatsapp / social media of stuur een mailtje. Dan kan ik je laten weten wanneer ik verwacht jouw bestelling te verzenden.

Als ZZP’er zonder personeel verzend ik alle bestellingen helemaal zelf en lever ik ze zo snel als dat mogelijk is af bij een PostNL punt.

Heb je bij jouw bestelling gekozen voor gratis afhalen in Panningen? Dan krijg je na jouw bestelling zo snel mogelijk een e-mail van mij om af te spreken wanneer je jouw bestelling af kunt komen halen. Er zijn geen vaste afhaalmomenten, ik probeer samen met jou tot een geschikte datum en tijd te komen.

R

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelde items? Het is natuurlijk geen enkel probleem om je product te retourneren. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren en te retourneren.

Klik hier voor het stappenplan om een bestelling retour te sturen.

O

Over Studio Thoés

Hoi! Ik zal me meteen even voorstellen… Ik ben Kimmy en ben de eigenaresse van Studio Thoés! Van kinds af aan ben ik altijd al bezig geweest met creatieve dingen. Als er iets gemaakt moest worden stond ik met de neus vooraan en moest ik dit ook ontwerpen. Na een creatieve studie bij Sint Lucas en een communicatie-studie bij Fontys kwamen de mogelijkheden voor een eigen bedrijf steeds dichterbij. In april 2017 heb ik eindelijk de stap gezet om me in te schrijven bij de KvK en daarmee was deze webshop ook een feit!

Bijna alles ja! Bijna alle producten uit de webshop worden zelf ontworpen! De ontwerpen laat ik drukken bij een gespecialiseerde drukker, hierdoor krijgen jullie de kwaliteit van een mooi product met de creativiteit van mij 😉

De kaarthouders bestel ik bij een maker en heb ik niet zelf gemaakt. Deze zijn natuurlijk wel weer met de hand gemaakt door een ondernemer!

Thoés (Limburgs voor ‘thuis’) staat voor persoonlijk. Ik vind het erg prettig om een thuis-gevoel mee te geven aan mensen. Vertrouwd en gezellig dus! Studio Thoés staat voor creatief en vernieuwend. Ik ben ook altijd bezig met nieuwe ontwerpen en ideeën op doen.. Dus heb je een tip of een idee? Stuur me dan een berichtje! Vind ik leuk 🙂