Blog – Studio Thoés

Ga er even lekker bij zitten, pak een kop thee en lees gezellig mee!

In deze blog neem ik je mee in het leven van mij en Studio Thoés met tips, inspiratie, leuke verhaaltjes, DIY’s en noem het maar op. Heb je nog een leuk idee voor een onderwerp? Stuur me dan gerust eens een berichtje! 🙂

gratis telefoonachtergrondjes voor Kerst

Woensdag 22 december 2021

Gratis telefoonachtergrondjes voor Kerst

Tijd om jouw telefoon ook helemaal klaar te maken voor Kerst met deze leuke Studio Thoés achtergrondjes! De achtergronden zijn gemakkelijk op te slaan, je hoeft hiervoor geen aankoop in de webshop te doen.

Green Friday - Plant een boom

Vrijdag 26 november 2021

Green Friday – plant een boom

Lees snel verder hoe jij mee kunt helpen om van Black Friday > Green Friday te maken! Ik ga bomen planten en jij kunt een handje meehelpen om er een groen feestje van te maken.

Sinterklaas tips en gratis printables

Vrijdag 29 oktober 2021

2x gratis printable en 5 tips voor Sinterklaas

Met de gratis printables en tips maak jij dit jaar een knallend succes van de Sinterklaastijd.. Van samen aftellen naar Pakjesavond met de aftelkalender tot de leukste ideeën rondom Sinterklaas. Natuurlijk hoort cadeautjes inpakken er ook bij!

De leukste brievenbuscadeautjes

Vrijdag 6 augustus 2021

De leukste brievenbuscadeaus!

Een cadeautje door je brievenbus! Dat krijg je sowieso als je een bestelling plaatst bij Studio Thoés, maar wist je dat je zelf ook de leukste brievenbuscadeautjes kunt versturen? Lees deze blog voor brievenbus-inspiratie en uitleg !

Eigen tassen van Studio Thoés

Woensdag 21 juli 2021

Mijn eigen tassen, zelf bedrukt!

Zoals jullie weten ben ik een echte creatieveling en ben ik daarnaast een tikkeltje (oké soms wat meer dat een tikkeltje.. haha) eigenwijs! En ik wilde dus graag eigen tassen in de collectie van Studio Thoés. Lees je mee hoe ik ze zelf heb bedrukt?

Zaterdag 1 mei 2021

Zondag 9 mei – Moederdag!

De perfecte dag om die ene powervrouw te eren! Misschien is het jouw eerste Moederdag of denk je dit jaar een klein beetje extra aan jouw (bonus)mama. Hoe dan ook.. Een lievigheidje heeft ze dit jaar wel verdient 🙂

Zondag 11 april 2021

Studio Thoés is 4 jaar!

4 Jaar geleden begon het ‘grote’ Studio Thoés verhaal. Omdat Studio Thoés jarig is, vier ik een klein feestje in de webshop! En jij bent uitgenodigd 😀 Lees je mee?

Donderdag 1 april 2021

Een leuke printable voor Pasen!

Met het Paasweekend in het verschiet kon ik me niet inhouden om nog iets leuks te maken voor de Paasdagen. Ik maakte een gratis printable voor aan de Paastafel!

Vrijdag 26 maart 2021

Gratis telefoonachtergrondjes

Ze stonden al een tijdje op mijn to-do-lijstje.. Studio Thoés achtergronden voor je telefoon! En eindelijk zijn ze er dan 🙂 Helemaal gratis en gemakkelijk op te slaan!

Donderdag 25 maart 2021

Over Studio Thoés

Welkom en leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Ik begin deze blog met een stukje over mij en hoe ik ben begonnen met Studio Thoés. Wil je meer weten over mij of mijn eigen bedrijf? Lees dan snel verder!