B

Blog – Studio Thoés

Ga er even lekker bij zitten, pak een kop thee en lees gezellig mee!

In deze blog neem ik je mee in het leven van mij en Studio Thoés met tips, inspiratie, leuke verhaaltjes, DIY’s en noem het maar op. Heb je nog een leuk idee voor een onderwerp? Stuur me dan gerust eens een berichtje! 🙂

G

Gratis telefoonachtergrondjes – 7 jaar Studio Thoés

Om 7 jaar Studio Thoés met jullie te vieren heb ik weer een aantal nieuwe achtergronden voor je telefoon gemaakt. Die kun je helemaal gratis opslaan en gebruiken op je telefoon!

19 april 2024

7

De 7 liefste cadeautjes door de brievenbus voor Valentijn

Valentijn is de ideale dag om iemand die je liefhebt iets moois te geven. Daarom heb ik 7 Valentijnscadeautjes voor je op een rij gezet. Lees snel verder voor meer inspiratie en hoe je jouw cadeau direct kunt verzenden.

Cadeaubox-brievenbus-valentijn
9 februari 2024

G

Een gift guide vol met de leukste cadeau-ideeën voor dit najaar!

In deze drukke periode nét voor de feestdagen zie je soms door de bomen het bos niet meer.. Daarom wil ik jou graag een handje helpen met het uitzoeken van cadeautjes door deze handige gift guide!

gratis telefoonachtergrondjes voor Kerst
24 november 2023

6

6 ideeën om zelf een adventskalender te maken!

Omdat december natuurlijk niet de goedkoopste maand van het jaar is, heb ik voor jou de 6 leukste ideeën op een rijtje gezet om op een relatief goedkope manier een DIY adventskalender te maken. Helemaal handig is dan het DIY adventskalender pakket van Studio Thoés!

gratis telefoonachtergrondjes voor Kerst
15 september 2023

G

NIEUW – De adventskalenders van Studio Thoés!

Zie jij ook altijd die leuke adventskalenders voorbij komen rond de feestdagen? Studio Thoés heeft dit jaar voor het eerst haar eigen adventskalender gelanceerd en jij kunt er een bemachtigen!

gratis telefoonachtergrondjes voor Kerst
15 september 2023

G

Gratis telefoonachtergrondjes voor Kerst

Tijd om jouw telefoon ook helemaal klaar te maken voor Kerst met deze leuke Studio Thoés achtergrondjes! De achtergronden zijn gemakkelijk op te slaan, je hoeft hiervoor geen aankoop in de webshop te doen.

gratis telefoonachtergrondjes voor Kerst
22 december 2021

G

Green Friday – plant een boom

Lees snel verder hoe jij mee kunt helpen om van Black Friday > Green Friday te maken! Ik ga bomen planten en jij kunt een handje meehelpen om er een groen feestje van te maken.

Green Friday - Plant een boom
26 november 2021

2

2x gratis printable en 5 tips voor Sinterklaas

Met de gratis printables en tips maak jij dit jaar een knallend succes van de Sinterklaastijd.. Van samen aftellen naar Pakjesavond met de aftelkalender tot de leukste ideeën rondom Sinterklaas. Natuurlijk hoort cadeautjes inpakken er ook bij!

Sinterklaas tips en gratis printables
29 oktober 2021

D

De leukste brievenbuscadeaus!

Een cadeautje door je brievenbus! Dat krijg je sowieso als je een bestelling plaatst bij Studio Thoés, maar wist je dat je zelf ook de leukste brievenbuscadeautjes kunt versturen? Lees deze blog voor brievenbus-inspiratie en uitleg !

De leukste brievenbuscadeautjes
6 augustus 2021

M

Mijn eigen tassen, zelf bedrukt!

Zoals jullie weten ben ik een echte creatieveling en ben ik daarnaast een tikkeltje (oké soms wat meer dat een tikkeltje.. haha) eigenwijs! En ik wilde dus graag eigen tassen in de collectie van Studio Thoés. Lees je mee hoe ik ze zelf heb bedrukt?

Eigen tassen van Studio Thoés
21 juli 2021

Z

Zondag 9 mei – Moederdag!

De perfecte dag om die ene powervrouw te eren! Misschien is het jouw eerste Moederdag of denk je dit jaar een klein beetje extra aan jouw (bonus)mama. Hoe dan ook.. Een lievigheidje heeft ze dit jaar wel verdient 🙂

1 mei 2021

S

Studio Thoés is 4 jaar!

4 Jaar geleden begon het ‘grote’ Studio Thoés verhaal. Omdat Studio Thoés jarig is, vier ik een klein feestje in de webshop! En jij bent uitgenodigd 😀 Lees je mee?

11 april 2021

E

Een leuke printable voor Pasen!

Met het Paasweekend in het verschiet kon ik me niet inhouden om nog iets leuks te maken voor de Paasdagen. Ik maakte een gratis printable voor aan de Paastafel!

1 april 2021

G

Gratis telefoonachtergrondjes

Ze stonden al een tijdje op mijn to-do-lijstje.. Studio Thoés achtergronden voor je telefoon! En eindelijk zijn ze er dan 🙂 Helemaal gratis en gemakkelijk op te slaan!

26 maart 2021

O

Over Studio Thoés

Welkom en leuk dat je op mijn blog terecht bent gekomen! Ik begin deze blog met een stukje over mij en hoe ik ben begonnen met Studio Thoés. Wil je meer weten over mij of mijn eigen bedrijf? Lees dan snel verder!

25 maart 2021